Wil je meer informatie? Bel ons      0479 09 25 32

Recensies

Reactie plaatsen

Naam:

Correct

Gelieve uw naam in te vullen.

E-mail:

Correct

Gelieve uw e-mailadres in te vullen.

Verkeerd e-mailadres.

Bericht:

Correct

Gelieve minstens 10 karakters in te vullen.

Gelieve een bericht in te vullen.

Ik aanvaard het privacybeleid.

Gelieve akkoord te gaan met het privacybeleid.

Verzenden mislukt!!! Contactbericht succesvol verzonden!

Help FS-Advies vooruit!

Bent u tevreden over onze service? Zeg het zeker voort!
U doet ons een groot plezier door een positieve reactie te plaatsen op onze website.

Bedankt voor uw vertrouwen in onze dienstverleningen!

Wat gebeurt er nadat u uw reactie hebt doorgestuurd?

Stap1:
Uw reactie komt bij ons binnen.

Stap2:
Bij de eerstvolgende update van onze website wordt uw reactie gepubliceerd op onze website.

Bekijk hieronder de recenste reacties van onze klanten:

Jacky croonen

01-04-2024

Een grote hulp in moeilijke tijden. Zeer professionele aanpak en snelle afhandeling van de zaken waar je zelf de tijd niet voor hebt en de kennis niet van hebt. Zeer correcte en eerlijke aanpak en idem persoon. Bedankt voor de fijne samenwerking in deze moeilijke periode. Jacky Croonen

Vertommen

29-03-2024

Het was en is een waar genoegen om Met een vriendelijke en professionele man als Frank samen te werken Hij ontlast je volledig van alle administratieve rompslomp. Daarom, nogmaals 1000 X bedankt. Ik kan hem iedereen aanraden. Noël Vertommen - Rotselaar

Els

23-03-2024

Bedankt Frank, om het ingewikkeld administratief werk over te nemen. Om steeds klaar te staan met antwoorden en me gerust te stellen dat alles in orde zou komen. Je was een redder in nood.

Nicole De Keyzer

23-03-2024

Blij dat wij het advies van begrafenisondernemer PUES volgden en beroep deden op de diensten van FS-advies. Frank en medewerkers hebben ons dossier vlot en deskundig afgehandeld.

Kaat

18-03-2024

Dankjewel Frank voor de vlotte afhandeling van de administratieve mallemolen bij het overlijden van onze zus. Je persoonlijke en begripvolle aanpak was een meerwaarde voor ons in deze moeilijke periode.

Tasha ginis

13-03-2024

Heel fijne samenwerking. Goede communicatie. Zeer vriendelijke man die alles goed uitlegt . Bedankt voor de steun in onze moeilijke periode .

Plessers Marc

12-03-2024

We hebben de aangifte van nalatenschap laten opmaken bij FS advies , wij waren zeer tevreden over de communicatie en de service van FS advies , alles werd goed uitgelegd en iedere erfgenaam werd netjes voorzien van het volledige dossier . We zouden het zeker opnieuw doen.

Bram

11-03-2024

Frank stond me bij na het overlijden van mijn vrouw Maxime. Hij hielp me door het kluwen van te regelen administratie, en zorgde ermee voor dat de nodige documenten werden aangeleverd. Dat alles op een heel menselijke manier, face to face. Iets wat in heel moeilijke tijden ongelofelijk warm en welkom was. Ook financieel kon ik dankzij de begeleiding van Frank onnodige kosten uitsparen. Als de situatie zich helaas stelt, raad ik FS-Advies heel erg aan.

Dirk Vleminckx

04-03-2024

Hartelijk dank voor de goede zorgen ook vanwege de kinderen. De hulp bij de administratieve afwikkeling na het overlijden van mijn echtgenote was zeer welkom en wordt zeer geapprecieerd.

Brigitte Borremans

29-02-2024

Aangename samenwerking. Efficiënte en correcte service met kennis van zaken. Grote toegevoegde waarde om een erfenis op een correcte manier af te handelen. Zal zeker terug beroep doen op de diensten.

Laura Verachtert

20-02-2024

Vlotte en fijne service, zeker aan te raden!

An Dewael

12-02-2024

Heel aangenaam contact met Frank. Snel, efficiënt en correct advies. Ook steeds bereikbaar voor bijkomende vragen en extra uitleg. Echt een meerwaarde om een beroep te kunnen doen op Franks expertise en om de nodige bijstand te krijgen in deze moeilijke materie. Hartelijk dank hiervoor.

Annemie

12-02-2024

Frank en zijn FS-Adviesteam hebben ons zeer goed geholpen bij de afwikkeling van de nalatenschap van onze papa. Frank zijn ervaring, zijn persoonlijke aanpak en zijn accurate kennis waren een absolute meerwaarde! Hartelijk bedankt

Dirk Verhulst

11-02-2024

Bij de bespreking van de begrafenis van mijn moeder bij Begrafenissen Pues een kaartje gekregen van FS-Advies. Vanaf het allereerste contact tot aan de voltooiing van het dossier, werden wij op een vriendelijke en begripvolle manier begeleid door Frank. Wat wij vooral waardeerden, was zijn vermogen om ingewikkelde juridische terminologie te vertalen naar begrijpelijke taal. Frank is niet alleen een professional met cijfers maar was ook een steun in deze moeilijke periode . Al met al kunnen wij Frank & Lien aanbevelen aan iedereen die begeleiding nodig heeft bij successierechten. Hun expertise & betrokkenheid maken hen een absolute aanrader voor dergelijke zaken.

Hugo

10-02-2024

Bedankt Frank voor de vlotte samenwerking .Professionele en begripvolle afhandeling. Steeds snel antwoord op uw vragen. En prijs - kwaliteit meer dan OK.

Rita en Albert

10-02-2024

In contact gebracht door André Creemers na overlijden van Pa meer bepaald Théo Mélotte . Eerste onderhoud met Frank was meer dan gerust gevend, toffe sociale persoon en heel gedienstig. Wij zijn UITERST de aanbeveling vzn André te hebben gevolgd. Uiterst correcte en efficiente afhandeling van het dossier naar Banken, FOD . Wij zouden het ALLEN aanbevelen om hier gebruik van te maken , heeft ons de nodige rust bezorgd in deze toch wel complexe administratief rompslomp ( Belgïë eigen 😉 ) Doe zo verder Frank , TOP , nogmaals dikke Merci, Albert en Rita

Mathieu Schuermans

05-02-2024

Beste Frank en medewerkers, Vanaf het eerste contact dat wij met u hadden was er een vertrouwen. Uw medeleven en vriendelijkheid deed ons allen deugd. Alles wat moest gebeuren werd duidelijk uitgelegd. Geen vraag of telefoon was u teveel. Uw werk dat u voor ons deed was perfect, duidelijk en snel. Daarom als we iets kunnen doen, FS Advies staat bij ons op nummer 1. Nogmaals dank. Mathieu, Jan en Lotte

Scheys Patrick

24-01-2024

Beste Frank Wij zijn super tevreden over de geleverde diensten . Al wat nodig was om dit moeilijk dossier inorde te brengen heb je super en sereen opgelost . Elke mail of telefoontje werd altijd vriendelijk beantwoord . Dank u Frank voor de geleverde diensten . En als we u nog nodig hebben gaan we u zeker terug contacteren. We gaan zeker ook u naam en telefoon aan vrienden en of familie doorgeven indien nodig . Nogmaals dikke dank u . Mvg Scheys Patrick en Feytens Jenny

Ceusters Patrick

14-01-2024

Ik was wat bevreesd voor het administratief werk dat op me afkwam Bedankt om me gerust te stellen en dit op te vangen.

Marleen Vansantvoet

02-01-2024

Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling van alle administratieve taken tgv het overlijden van mijn man. Alle gesprekken waren zeer gemoedelijk en aangenaam, en toch op een zeer professionele wijze . Ook onze kinderen vonden het fijne momenten met Frank. Wij hadden alle vertrouwen in Frank !

Anita witvrouw

29-12-2023

Bedankt Frank voor de vlotte en professionele hulp met het afhandelen van de administratie bij het overlijden van mijn moeder. Anita Witvrouw

Ronny Van Pee

22-12-2023

Bedankt voor de professionele en correcte afhandeling. Dit in een warme en familiaire sfeer. Zeker een aanrader.

Peter Helsen

15-12-2023

Dag Frank, Hartelijk dank voor al je hulp! Je heb duidelijk een hele grote kennis van zaken, maar vooral ook een hele warme en menselijke benadering. Het was zeer aangenaam voor ons om met jou te kunnen samenwerken!

Enya

13-12-2023

Frank heeft ons in nood op het laatste moment nog heel snel verder geholpen. Heel fijne samenwerking, goede communicatie. We zijn hem heel dankbaar.

Marina Vandendries

10-12-2023

Bedankt Frank voor de vlotte en vriendelijke afhandeling van ons dossier. Je was steeds bereikbaar, we kregen een duidelijke en begrijpbare uitleg. Nogmaals dank om ons door deze complexe materie te loodsen. Top Service.

Martine

10-12-2023

Bedankt Frank voor de steun en het deskundig verwerken van de papieren. De vlotte samenwerking, de goede bereikbaarheid voor vragen en de menselijke aanpak van Frank waren zeer welkom in deze moeilijke periode van verlies en verdriet. Een aanrader !

Kim Vaneerdewegh

23-11-2023

Ik ben zeer goed geholpen door Frank. Was een moeilijke zaak. Hij heeft alles snel en goed geregeld. Ik kan hem iedereen adviseren. En niet te vergeten, heel vriendelijk en meedenkend. Topper!!

Gerda

23-11-2023

Zeker een aanrader. In zulke moeilijke rouw periode is het een geruststelling dat heel de papierwinkel geregeld wordt. Dat je voor al je vragen kan bellen naar Frank. Ben zeer tevreden dat ik zijn hulp had bij het overlijden van men ouders. Zeker een aanrader.

Hans Andries

13-11-2023

Beste Frank, Bedankt voor de fijne samenwerking. Alhoewel ik toch een beetje vertrouwd ben met de materie, toch blij dat ik gekozen heb om het dossier van mijn nonkel door jullie te laten afhandelen. Er komt toch altijd meer bij kijken dan verwacht… Professionele hulp kan je overal verkrijgen, maar met je heel persoonlijke aanpak van elk dossier, maak je het verschil. Ga zeker terug op jullie beroep doen bij een volgend overlijden (al mag dat toch nog wat op zich laten wachten!) hans.

Dimitri Gregoir

07-11-2023

Zeer goede ervaring met FS-Advies.

Roger

05-11-2023

Nalatenschap geregeld,zeer tevreden over de geleverde service,menselijke benadering,antwoord op al uw vragen tijdens de huisbezoeken ,correcte en snelle afhandeling en erelonen.U krijgt ook een overzichtelijk mapje tot in de details uitgewerkt.Voor mij de volle 5 sterren waard.Roger.

Jan Bosmans

28-10-2023

In naam van de kinderen en mezelf kunnen we Frank niet genoeg bedanken, Frank is een zeer aangenaam iemand en is niet louter en alleen professioneel een kanjer maar ook op persoonlijk vlak een warm persoon, Iemand waar je kan op vertrouwen op die momenten dat je er het meeste nood aan hebt, Onze hoofden stonden er niet naar om alle beslommeringen en administratie zelf te regelen maar Frank heeft ons bij dit alles zeer goed bijgestaan van het begin tot het einde, Een dikke pluim voor hem en het ganse team.

mevr. M. Franck

05-10-2023

Dank voor de warme, menselijke vriendelijkheid, de vlotte communicatie, de snelle bereikbaarheid indien nodig, de accuraatheid, de vlotte afhandeling van alle formulieren. Bewust zijn dat er iemand is die alles ter harte neemt en op een correcte manier afhandelt is een grote steun en gerust stelling. Oprecht dank voor alles, vriendelijke groetjes.

M

15-09-2023

Bedankt voor de efficiënte en zorgzame afhandeling van het dossier.

Vanham

10-09-2023

Wij waren zeer tevreden over de diensten van Frank en raden iedereen aan om op zijn professionele hulp beroep te doen bij het overlijden van een naaste.
Hartelijk bedankt Frank!

Thijs Johan

21-08-2023

Hey Frank
Vanaf het eerste contact een echt thuisgevoel. Ondanks overlijden echtgenote, moeder heel discreet te werk gegaan. Nam alle tijd om alles te beantwoorden. Voor al het nodige gezorgd en alles mooi ingevuld en uitgelegd.
Dank u
Johan, David en Kelly.

Margarite

19-08-2023

Nogmaals, hartelijk dank, Frank.We zijn onder de indruk van jouw professionaliteit en vriendelijkheid.Je hebt ons niet alleen geholpen met je deskundigheid, maar je hebt ook een persoonlijke touch toegevoegd.Jouw inzet ging verder dan het zakelijke en dat heeft het verschil gemaakt voor ons. Heel fijne samenwerking.

Luc Heylighen

16-08-2023

Een hoogwaardige administratieve ondersteuning wanneer je het nodig hebt met een menselijk gelaat. De begeleiding wordt afgestemd op wat je nodig hebt en gaat op verzoek heel ver. Tot het opvolgen en corrigeren van de successie (succesvol indienen van een bezwaarschrift). Lien en Frank ... jullie zijn kanjers in jullie vak en maken alles waar wat jullie beloven.

Sanne Van de Velde

10-08-2023

Ben héél tevreden.
Een persoonlijke aanpak. Ze luisteren en proberen te voldoen aan je wensen en mogelijkheden.
Altijd een vriendelijk antwoord.
Ze ontlasten je van al het papierwerk in deze moeilijke periode.
Echt een enorme hulp, bedankt Frank!

Bohmer Gwenn

07-08-2023

Prima service en ondersteuning tijdens moeilijke dagen. Alle papierwerk snel, correct afgehandeld zonder zorgen en voor een aanvaardbare prijs, veel sneller en goedkoper dan met notaris.
Aanrader voor ganse familie.

Herbinia Dieter

27-07-2023

Superbedankt Frank om mij in deze moeilijke periode bij te staan en mij te steunen.
Bedankt om mij te helpen in de eindeloze papierwinkel en om voor mij iedereen te contacteren en te mailen zodat alles netjes in orde kwam!
ik raad u zeker aan bij de volgende mensen/familie/vrienden/......die u nodig gaan hebben in moeilijke periodes en tijden.
nogmaals bedankt Frank!!

Willy Derzelle

24-07-2023

Bedankt Frank voor de steun en het vakkundig afwerken van die papieren rompslomp.
Ook heel hard bedankt voor het altijd klaar staan met uw raad en vooral uw vriendelijkheid en geduld. Mijn kinderen zullen u later zeker contacteren

Paul Brullemans

20-07-2023

Bedankt Frank voor ons in deze moeilijke periode vriendelijk en vakkundig te helpen met de ingewikkelde papierenwinkel

Erik Tielen

18-07-2023

Namens de familie, een heel dikke dank u wel voor het geleverde werk.
Top, professioneel en zeer aangename man.

Hilde Mangelschots

15-07-2023

ik, en mijn 3 kinderen, kunnen alleen maar alle onderstaande berichten beamen.
Uitstekende service door een warm en hartelijk persoon. Dankjewel Frank !

Lucia Vanderheyden

26-06-2023

Perfecte service. Duidelijke en correcte informatie. Persoonlijke behandeling. We gaan in de toekomst zeker nog beroep doen op Frank.Bedankt Frank.

Lut Nackaerts

19-06-2023

In een moeilijke periode hebben we een vriendelijke en efficiënte hulp en service gekregen van Frank, met medeleven en professionele ervaring. Dank u, Frank

Jean - Pierre Van Espen

11-06-2023

Beste Frank,
via een folder bij de begrafenisondernemer Pues te Herent ben ik bij jullie terecht gekomen.
Alles is perfect afgehandeld bij het overlijden van mijn echtgenote. Zowel bij de eerste ontmoeting liep alles in een familiaire contact tussen ons wat toch rustgevend was op deze moeilijke momenten en dit tot en met de laatste afwerking met alle details en het overlopen van de opgemaakte documenten voor het indienen successierechten , wat ik eerder bij het overlijden van mijn schoonouders bij een notaris dit gevoel niet had en ook met betrekking tot het totale prijspakket was een groot verschil.
U was ook steeds bereid om bij vragen zo snel mogelijk een antwoord hier op te geven wat ik heel belangrijk vond.
zeer verzorgde service.
Zeker aan te raden om hier mee samen te werken.

Johan Thielens

06-04-2023

Bedankt voor het geleverde werk Frank! Alles gebeurde in een ontspannen, gemoedelijke sfeer. Het is rustgevend om je bij een overlijden niet te moeten bekommeren over dit soort zaken.

Berteloot Marleen

12-04-2023

Frank bedankt om al mijn papieren en
beslommeringen in orde te brengen,j
Topservice.

Conny Taes

05-03-2023

Prettige samenwerking gehad met Frank. Heel vriendelijk en goed persoonlijk advies. Goed bereikbaar.

Kris

11-03-2023

Ontzorgen, dat is waar Frank voor staat en dat niet alleen op een professionele maar ook warme, hartelijke manier.

Paul

10-03-2023

Een heel persoonlijke aanpak, met de nodige empathie voor de omstandigheden die een overlijden met zich meebrengen.
Vragen stellen was op geen enkel moment te veel gevraagd, wat een goed gevoel geeft.
Met dat een deskundige zich met de aangifte heeft beziggehouden, was voor ons een zoveelste beslommering uiteindelijk goed uitbesteed en voor ons geen zorg.
Knap!

Van Heffen monik

05-03-2023

Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking. Het laatste waar ik me wilde mee bezighouden na het overlijden van mijn man was die papiermolen. En het feit dat alles geregeld wordt tijdens huisbezoek maakt dit alles makkelijker. Ook tips omtrent erfenissen waren zeer welkom en werden door de kinderen op prijs gesteld. Al bij al een vlotte samenwerking. Een aanrader en minder koud en afstandelijk als doorgaans bij een notaris.

Sandra V.

02-03-2023

heel erg bedankt Frank voor het advies en de opvolging van de erfenisregeling van mijn schoonvader. het is een hele geruststelling dat jij ervoor gezorgd hebt dat er een correcte en tijdige aangifte werd ingediend en dat wij dit allemaal niet zelf moesten uitzoeken. ook bedankt voor de nuttige tips voor ons eigen testament. wij komen zeker af om dit tijdig te regelen.

Patricia Laeremans

25-02-2023

Frank, heel erg bedankt om voor ons die papiermolen wat behapbaar te maken! Topservice!

Thierry Laeremans

15-02-2023

Bedankt voor de snelle en correcte afhandeling van de administratieve mallemolen Frank!

Tati Nathalie

06-02-2023

Ik ben ontzettend dankbaar met de hulp van Hego consulting voor al het administratieve zaken. Dat is echt niet waar je mee bezig wilt zijn na de dood van een familielid ( mama). Ik wist echt niet waar ik moest starten na de dood van mijn mama. En ik ben zo blij dat de begrafenisondernemer mij dit kantoor heeft aangeraden! Echt top service Frank! Een zeer menselijke aanpak en geen vraag is teveel! Ik raad iedereen echt aan om contact op te nemen met dit kantoor wanneer je iemand verliest! Bedankt Frank!

Francis Candel

16-01-2023

Het is geruststellend dat in een periode van verlies en verdriet, er iemand is die zich enkel moet en kan bezig houden met de papieren rompslomp dat een overlijden met zich meebrengt. Het vertrouwen was er onmiddellijk, alles werd op een correcte en toch warme manier afgehandeld. Het is ook goed dat, mochten er nog vragen of andere opduiken, we contact mogen opnemen, deel van de goeie service.

Noëlla Coenen

08-02-2023

wij ervaarden een fijne samenwerking met zeer duidelijke uitleg en snelle afhandeling.
wij zouden Hego Consulting willen aanraden aan iedereen die met een sterfgeval in aanmerking komt.
met dank Frank !

Elien

19-01-2023

Hego Consulting heeft me goed bijgestaan bij de administratieve zaken: waar vind je welke informatie en documenten. Ze hebben me ook de juiste informatie over successierechten, aangiften,… gegeven om de juiste keuzes te kunnen maken. Verder hebben ze ook volledig de aangifte van successie overgenomen zodat ik daar niets voor hoefde te ondernemen. Ze verlichten het werk een groot stuk tijdens de zware periode.

Johan Cornu

2022

Beste Frank,
Bedankt voor de top service die je hebt geleverd. Je hebt zelf ondervonden dat mond aan mond reclame het beste is. Ik kan je een zaak zeggen. Goede wijn behoeft geen krans.

Fam Dehaes - Serbruyns (Jacob)

2022

Wat een luxe!! Door de professionele aanpak hebben wij ons van heel de administratieve rompslomp niks moeten aantrekken. Alles netjes op tijd en correct. Bedankt.

Mark Andries

2022

Frank heeft ons zeer goed geïnformeerd en daardoor ontzorgd bij de aangifte van de nalatenschap. Een complex formulier werd plots heel duidelijk. De ondersteuning is zeer persoonlijk, begripvol en uitermate klantvriendelijk gebeurd.

Bart Vanderheyden

2022

We zijn zeer tevreden...mercikes voor alles

Neefs Eric

2022

Hego Consulting heeft ons zeer goed geholpen om het nodige papierwerk te verwerken. Alles is vlotjes verlopen, zeer tevreden van de diensten.Nogmaals bedankt Frank.

Van Vlierden Erwin

2022

Frank heeft ons moeder goed geholpen door deze moeilijke tijd en papierwerk . Bedankt.

Walter

2022

Frank en zijn team hebben ons met respect goed geholpen in een iets moeilijker internationale context.
Bedankt voor de correcte afhandeling en de goede service.

Marcel en Suzanne Mesmans-Bultynck

2022

Wij werden fantastisch goed geholpen door Frank en Nilgun ik zou het iedereen aanraden perfecte service en correct bedankt voor alles.

Tessa

2022

Met al ons verdriet hadden we geen energie voor de administratieve rompslomp. Hego-consulting heeft dit op een correcte, persoonlijke en medelevende manier voor ons in orde gebracht. Dankjewel Frank en Nilgün.

Verhulst Luc

2022

Beste Frank
Hartelijk dank voor de vlotte afwerking van het erfenisaangifte dossier en alle documenten die daarmee gepaard gaan, het is voor ons
jammer genoeg al de 2de maal dat wij op Hegoconsulting beroep hebben gedaan en zal jullie zeker aan iedereen willen aanbevelen
Bedankt namens Luc & Rita
en broer en zus

Brenda V.

2022

Beste Frank,
Hartelijk dank voor de uitstekende dienstverlening. Zéér betrouwbaar en zeker een aanrader!

Gaston Huens

2022

Beste Frank,

geconfronteerd met de onzekerheid die opdaagt bij het overlijden van mijn schoonbroer, heb je ons in dit moeilijk dossier uitstekend geholpen.
Waarvoor dank

Chantal en Mireille

2022

Beste Frank en Nilgün,

Dank u voor de vlotte, professionele en vriendelijke manier waarop de afhandeling van het erfenisdossier van onze papa is verlopen.
Het was een zeer fijne samenwerking in deze moeilijke periode.
We zullen jullie zeker aanbevelen.

Groetjes,
Chantal & Mireille

Van Roy - Lodewyckx

2022

Professionele aanpak maar met fijne gesprekken. Wij kunnen Hego aan iedereen aanraden. Ze doen veel meer dan een notaris, veel praktische info en raad en daad, en aan een democratische prijs.
Dankjewel Frank!

Cochet Edmond

2022

Namens de familie Cochet een welgemeende dankuwel aan Frank en zijn team voor de vlotte communicatie en de correcte indiening van de papieren. Ook de verkoop van het ouderlijke huis is correct verlopen. We werden bij iedere wijziging steeds op de hoogte gebracht. Het was voor ons een moeilijke stap maar deze werd door Frank opgevangen door veel begrip en luisterbereidheid waarvoor dank.
We zullen in de toekomst zeker nog beroep op jullie doen. Bedankt voor alles.
Familie Cochet

David Stroobants

2022

Hartelijk dank voor de hulp en de vriendelijke service bij het opvolgen van het administratieve gedeelte bij het overlijden. Ik kan Hego Consulting iedereen aanbevelen. En dit aan een democratische prijs.
David

Andre Grootjans

2022

Zeer gedegen voorbereiding van de documenten der nalatenschap van mijn vrouw. Ook de aangifte is op een vlotte anker doorgezonden.
Hiervoor onze dank aan Hendrik en zijn medewerkers vanwege André en Marleen.
Een echte aanrader in de moeilijkste periode in ons leven.

Willy Gochet

2022

Dank aan Frank en zijn team voor de professionele afhandeling van de aangifte van nalatenschap na het overlijden van mijn echtgenote. Zeer deskundige begeleiding voor mij en de kinderen in moeilijke tijden.

Thea Verstraeten

2022

Frank en Nilgün,

jullie hebben de aangifte van nalatenschap na het overlijden van mijn moeder zo vlot afgewerkt dat dit zeker een woordje van dank waard is.
Nabestaandenzorg in deze formule was voor ons een volledig ongekend concept en we zijn begrafenissen Witters heel dankbaar voor de doorverwijzing.
Oprechte dank voor jullie professionele aanpak en de ongekunstelde empathie bij elk bezoek aan huis (wat op zich al een heel positief punt is) en die em-pathie zit zelfs verweven in de emails die jullie sturen en in de telefonische contacten ...
Dank ook voor de discrete en accurate manier van werken, jullie bereikbaarheid en vooraf gemaakte duidelijke afspraken.
Jullie manier van werken verdient alle lof en ik wens jullie verder heel veel succes in de Nabestaandenzorg.
ik hoop dat het warme, menselijke aspect jullie grootste pluspunt mag blijven.